Barion Pixel

Jó, hogy itt vagy!

Örömmel üdvözöllek a Farmgirls Virágda Dekorációs oldalán!

Engedd meg, hogy bemutatkozzak neked: Kalocsai Eszter vagyok, a Farmgirls Virágda megalapítója. Szenvedélyem és szakmai hivatásom az esküvők és rendezvények virágdekorációinak tervezése és kivitelezése az ország minden területén.

Hosszú évekig egy telekommunikációs cég menedzsereként és tanácsadójaként dolgoztam, rengeteg színvonalas nagy rendezvényt, díjátadókat, Élmény Napokat szerveztem fantasztikus csapatommal. Olyan eseményekért voltam felelős, amikre, hogy eljussanak, hosszú hónapokon keresztül küzdöttek, versenyeztek egymással szorgosan a kollégák. Az évek során a DNS-embe ivódott, hogy mi kell egy bámulatos, élménydús naphoz, hogy minden apró részlet számít és bebizonyosodott az is, hogy csak szívvel-lélekkel lehet.

Hiszek abban, hogy az esküvő a szeretet és a boldogság ünnepe, és mindent megteszek azért, hogy álmaid nagy napján a virágok által varázslatos atmoszférát teremtsünk.

Legyen szó romantikus, vintage vagy modern stílusról, mi mindig az egyedi elképzeléseidre és az esküvői helyszín hangulatára szabjuk virágdekorációinkat. Minden alkalmat megtisztelünk, és odafigyelünk a legapróbb részletekre is, hogy a virágok varázsa átölelje az egész esküvőt.

A legjobb csapatot gyűjtöttem magam köré, virágkötőket, akik folyamatosan részt vesznek fejlesztéseken, képzéseken, valamint egy tehetséges grafikust is, aki az esküvő tematikájához fantasztikus dekorokat tud készíteni (meghívókat, ültető-üdvözlő táblát, menülapot…bármit), így az egész nagyon harmonikus tud lenni.

Böngéssz a weboldalunkon, ahol inspirációkat találhatsz, és megtekintheted korábbi munkáinkat is. Ha pedig szeretnéd, hogy mi tervezzük meg és kivitelezzük az esküvőd virágdekorációját, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Örömmel állunk rendelkezésedre, hogy együtt álmodjuk meg a tökéletes virágokkal teli esküvődet!

Megjelenések

Pikant Pajta : szárazvirágos boldogságkapunk az Esküvő Classic magazin címlapján

Csodaszép virágkölteményekkel nyűgöz le a magyar vállalkozás – interjú a Farmgirls Virágda tulajdonosával

Lenyűgöző együttműködés, tökéletes esküvői dekor!

Esküvői dekoráció

Virágdekorációinkkal varázslatos hangulatot teremtünk az esküvődnek, és minden részletre odafigyelünk, hogy a Te nagy napod igazán különleges legyen!

Rendezvények dekorálása

Szakértők vagyunk a céges rendezvények dekorálásában, hogy emlékezetessé tegyük eseményeidet. Egyedi dekorációk, felejthetetlen pillanatok.

Workshop

Chill hangulat, feltöltődés és kreatív kézműveskedés! Meghirdetjük kézműves foglalkozásainkat!

Babaváró party dekorálás

Varázsold egyedivé babaváró bulidat kreatív dekorációkkal és teremts felejthetetlen pillanatokat a kismama és vendégei számára!

Rendelj virágot online kényelmesen házhozszállítással vagy személyes átvétellel.