Barion Pixel

Divat még a fehér esküvő? – Farmgirls Virágda

Ezek az esküvők időtlen eleganciát sugároznak, és minden részletük a tökéletességre törekszik. A fehér szín és a finom anyagok harmonikus összhangja teremti meg az esküvő varázslatos atmoszféráját. Az esküvői torta, a virágkompozíciók és az asztaldíszek, virágdobozos köszönőajándékok, mind a fehér témához igazodnak, és együtt alkotják a tökéletes képet.

Ha te is szeretnéd átélni a fehér esküvők varázsát, akkor merülj el ebben a romantikus világban. Engedd, hogy a fehér szín és a gyönyörű virágok elvarázsoljanak, és teremtsd meg álomesküvőd hangulatát. A fehér esküvő sosem megy ki a divatból, hiszen örök időkig megőrzi varázslatos vonzerejét.

Májusban a Rókusfalvy Birtokon Laura és Joci esküvőjét dekoráltuk ez volt a szezonunk legfehérebb esküvője.

Rekord mennyiségű hófehér, habos rezgőből felhőket készítettünk az asztalok közepére, magas martinis üvegekbe. Amikor semmi más dekorációt nem tettünk még fel, ezek a rezgőfelhőcskék, önmagukban is már bámulatosan mutattak. Igazi statement dekoráció volt.

A menyasszony imádta az angolrózsákat a finom illatuk és az ezerszirmuk okán, de májusban a bazsarózsákat sem engedhettük el. Különlegesség volt még az is, hogy semmi zöldet nem használhattunk, így valóban dominált a hófehér szín, ami az összképet nagyon varázsossá tette.

Mindent díszítettünk, ahová egy szál virág már elfért…kandallópárkányra, főasztalra különleges technikával rezgőfutót készítettünk és abba tűztük a rózsákat. Bármerre néztünk a teremben, mindenhol letisztult hófehér virágok ragyogtak.

Kint sem hagytuk virágok nélkül a teret, arany körkaput állítottunk fel a szőlőtőkék elé és két pontban…de abban a két pontban, jó sűrűn, mindkét virágból raktunk bőven. Akármilyen impozáns egy helyszín és a Rókusfalvy birtok, lássuk be, lenyűgöző adottságokkal rendelkezik, a virágokkal akkor is lehet még fokozni a hatást. Rengeteg fotó készült a boldogságkapu előtt, csodásan mutatnak a képek a szép zöld háttérrel, a hófehér, üde virágokkal és a szélben lengedező tüll anyaggal. Ha van rá módotok, mindenképp alakítsatok ki egy virágos sarkot, kaput-falat, ami jó keretet ad a fotózáshoz, hiszen életetek legfontosabb képei készülnek itt majd.

Ennél az esküvőnél a klasszikus elegancia és a romantikus hangulat összetalálkozott, hogy varázslatos élményt nyújtson a párnak és a vendégeknek egyaránt. És hogy milyen virágból kötöttük a menyasszonyi csokrot? Természetesen a május sztárvirágjával, bazsarózsából, amiről senki nem hinné el, de május végén, hófehér színben, nem is volt olyan egyszerű beszerezni, de közvetlenül a termelőtől (Csizmadia Farm), sikerült elhoztuk a legszebbeket.

Esküvői dekoráció

Virágdekorációinkkal varázslatos hangulatot teremtünk az esküvődnek, és minden részletre odafigyelünk, hogy a Te nagy napod igazán különleges legyen!

Rendezvények dekorálása

Szakértők vagyunk a céges rendezvények dekorálásában, hogy emlékezetessé tegyük eseményeidet. Egyedi dekorációk, felejthetetlen pillanatok.

Workshop

Chill hangulat, feltöltődés és kreatív kézműveskedés! Meghirdetjük kézműves foglalkozásainkat!

Babaváró party dekorálás

Varázsold egyedivé babaváró bulidat kreatív dekorációkkal és teremts felejthetetlen pillanatokat a kismama és vendégei számára!

Rendelj virágot online kényelmesen házhozszállítással vagy személyes átvétellel.